Menu Close

Αναρτήσεις

Συναντήθηκαν στην κόλαση

18 Αυγ. 2021

Έχουμε αριστερούς που μιλούν την ίδια γλώσσα με τους νούμερο ένα ιμπεριαλιστές, τώρα, λόγω αυτού του καταραμένου ιού. Άραγε, τι λένε για όσα συμβαίνουν στο Αφγανιστάν αυτή την στιγμή; Είμαι περίεργος.

Λέτε, μην μπερδεύεις τα δύο αυτά πράγματα μεταξύ τους; Γιατί να μην τα μπερδεύω; Εκείνοι που στη μία περίπτωση δημιούργησαν μια νέα κόλαση για την ανθρωπότητα σε αυτό τον κόσμο, μήπως στην άλλη προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα με εμβόλια και τεστ; Μην περιμένετε από εμένα να το πιστέψω αυτό. Μήπως δεν είναι έργο των νονών των χρημάτων η κόλαση του Αφγανιστάν; Μήπως δεν είναι οι ίδιοι νονοί των χρημάτων που ισχυρίζεστε ότι προσπαθούν να προστατεύσουν την υγεία μας; Είστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, όμως μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον κύριο Μπάιντεν. Την ίδια γλώσσα με τον Έρντογαν. Την ίδια γλώσσα με τον Μακρόν. Την ίδια γλώσσα με τον Μπορίς Τζόνσον. Την ίδια γλώσσα ακόμα και με τον δικό μας τον Τατάρ. Τον Ροκφέλερ. Τον Ρόθτσάιλντ. Δεν υπολογίζω καν τον Μπιλ Γκέιτς. Είστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, όμως, τώρα μιλάτε την ίδια γλώσσα με όλους αυτούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλες τις εταιρείες φαρμάκων, όλα τα ακαδημαϊκά συμβούλια, όλα τα ΜΜΕ. Μήπως αυτοί μπορούν να βάλουν τη δική μας υγεία πάνω από τα δικά τους συμφέροντα; Αποκαλείτε θεωρία συνωμοσίας αυτά που λέμε. Τότε σημαίνει πως και ο Γαλιλαίος ήταν ένας θεωρητικός συνωμοσίας. Το ίδιο και ο Αρχιμήδης. Ήταν θεωρητικοί συνωμοσίας και πάρα πολλοί επιστήμονες που έκαναν πολύ αξιόλογες ανακαλύψεις, πάρα πολλοί συγγραφείς που δημιούργησαν αριστουργήματα. Διότι ήταν πάντα μόνοι και πάντα μειοψηφία. Εσείς, κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα ότι πάντα είναι μειοψηφία όσοι σκέφτονται το σωστό, επιχειρείτε να στηρίξετε στην πλειοψηφία τις απόψεις σας σε σχέση με τον ιό τώρα. Δεν ξέρετε καν ότι χρωστάτε τα σημερινά αγαθά σας στις αξίες που με θάρρος δημιούργησαν οι μειοψηφίες, ρισκάροντας να αναθεματιστούν και να απαξιωθούν.

Ας επιστρέψουμε στο Αφγανιστάν. Ούτως ή άλλως, ήταν μια κόλαση το Αφγανιστάν. Και τώρα, έγινε περισσότερο κόλαση. Πέρα από κόλαση δηλαδή. Είναι μια χώρα που δεν είδε ησυχία και ηρεμία εδώ και χρόνια. Το 1980 είδε τα σοβιετικά τανκς και το 2001 τα αμερικανικά τανκς. Έμειναν εκεί δέκα χρόνια οι Σοβιετικοί και 20 χρόνια οι Αμερικανοί. Κάποτε η Αμερική εκπαίδευσε ενάντια στους Σοβιετικούς τις δυνάμεις των Ταλιμπάν που πήραν τώρα την εξουσία στα χέρια τους. Και η Ευρώπη τάχθηκε στο πλευρό των Ταλιμπάν σε αυτό τον πόλεμο. Το Αφγανιστάν έγινε ο τάφος των Σοβιέτ. Πάρα πολλοί Ρώσοι στρατιώτες επέστρεψαν πίσω στη Μόσχα, χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Τους είδα στα μετρό της Μόσχας. Επαιτούσαν. Οι παλαιοί πολεμιστές!

Η Αμερική αποσύρθηκε απ’ εκεί, αφήνοντας μόνο τον Αφγανικό στρατό, τον οποίο εκπαίδευσε. Και οι Ταλιμπάν κάθισαν στην καρέκλα στο Προεδρικό Μέγαρο, μπαίνοντας πολύ άνετα στην πρωτεύουσα Καμπούλ. Κοιτάξτε το πρώτο ανακοινωθέν που εξέδωσαν: Οι γυναίκες θα απομακρυνθούν από όλους τους τομείς της ζωής και θα απαγορευθεί πλήρως στα κορίτσια να πηγαίνουν σχολείο και να μορφώνονται. Θα είναι υποχρεωτικός ο φερετζές στις γυναίκες και ο σκούφος και το μούσι για τους άντρες. Όσοι κόβουν το μούσι τους θα τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και οι γυναίκες που φαίνεται το πρόσωπό τους θα μαστιγώνονται. Θα αφαιρούνται κάθε είδους οπτικοακουστικά δημοσιεύματα και μουσική, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών. Οι άνδρες θα κάνουν προσευχή πέντε φορές στο πλησιέστερο τζαμί στο σπίτι τους. Στα τζαμιά θα διεξάγεται έλεγχος και θα τιμωρούνται βαριά όσοι δεν πάνε. Όσοι δεν γνωρίζουν τα κεφάλαια της προσευχής θα μαστιγώνονται. Όλα τα σχολεία θα μετατραπούν σε ιεροσπουδαστήρια. Θα καταστραφούν τα εικαστικά που βρίσκονται μέσα στα σχολικά βιβλία. Όλοι οι μαθητές στα ιεροδιδασκαλεία, από την τρίτη τάξη και μετά, θα τυλίγονται με σαρίκι τουλάχιστον τριών μέτρων. Όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα σπάσουν, αφού θεωρούνται τηλεόραση. Θα εκτελούνται όσοι εναντιώνονται στο ισλαμικό κράτος. Όποιος κλέβει θα του κόβεται το χέρι. Οι εκτελέσεις και το κόψιμο των χεριών θα γίνονται μετά την προσευχή της Παρασκευής και θα αναγκάζεται να τις παρακολουθεί ο λαός. Τα χέρια που κόβονται θα εκτίθενται στο κέντρο της πόλης. Οι καθρέφτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα αφαιρεθούν, με τη δικαιολογία ότι θα μπορούσαν να κοιτάζουν προς τις γυναίκες

Ιδού, αυτή είναι κόλαση. Και ο Ταγίπ Ερντογάν λέει: «Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους Ταλιμπάν και στην πίστη μας». Ήταν, επί λέξει, η εξής δήλωσή του στις 20 Ιουλίου: «Δεν έχει κάποια αντίθετη πλευρά η Τουρκία σε σχέση με την πίστη των Ταλιμπάν. Και επειδή δεν έχει κάποια αντίθετη πλευρά, θεωρώ πιθανό ότι θα μπορούμε να συζητάμε καλύτερα τα θέματα μαζί τους και να συμφωνούμε». Οι βάρβαροι των βαρβάρων Ταλιμπάν του απαντούν με την ίδια συμπάθεια: «Η Τουρκία είναι σύμμαχός μας». Νομίζω συναντήθηκαν σε αυτή την κόλαση…
Sener Levent

Posted in Politics, Από Πολίτη, Κοινωνικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *