Menu Close

Αναρτήσεις

ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

Της Νίκης Κατσαούνη 22/11/2020

”Χαμένοι κ χαμένες στο…διάστημα”.
ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ οι ”χαμένες ευκαιρίες” των καταμετρημένων ελληνόφωνων κρατικοδίαιτων ”ατζαμί ογλάν” και των επιδοτούμενων ”δικοινοτικά”, Μαζορέττων όλων με Κυπριακά διαβατήρια, μα λίαν αμφίβολο αν πληρώνουν κάν φόρον εισοδήματος, που χρημάτισαν/είναι υπουργοί, βολευταί, και …αυτόκλητοι Βαρωσιώτες/τισσες/Κερυνιώτισσες, μα και …εκλελεγμένοι Κερυνιώτες/τισσες αυτοχαϊδεμέναι δεσποσύναι των ”φιλικών” σας μίντια και Κίτρινων φυλλάδων, έτοιμοι να ζήσουν υπό Τ/κ διοίκησιν, χαρΟ τους!
ΞΕΥΡΕΤΕ, Ω ΜΑΖΟΡΕΤΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, θα δυσκολευτείτε, όσο και αν βραχνιάζετε στο κλάιμα κ στο ψέμμα, να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΤΟ 1964 -1974, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ”ΤΡΙΤΗ ΒΙΕΝΝΗΣ” 1975 ΚΛΗΡΙΔΗ- ΝΤΕΝΚΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ”ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ” ΜΑΚΑΡΙΟΥ/ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ – ΝΤΕΝΚΤΑΣ 1977+1979 που ακόμα…συζητούνται ως προς το διαλαμβάνουν… Το 2004 ΟΜΩΣ η ΔΔΟ πέρασε από ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ξεχωριστά, που ετοιμάστηκε κοινά όμως, κάτω από την αιγίδα και τους εμπειρογνώμονες (Ντε Σότο) του Γεν Γρ. του ΟΗΕ Κόφι Αννάν, για τις ΔΥΟ εθνότητες στην Κύπρο, την Ελληνική του 82% και την Τούρκικη, του 18% με τα γνωστά ΧΩΡΙΣΤΑ αποτέλεσματα, 76% των Ελλήνων του 82%, είπαμε ΟΧΙ και 75% του 18%, είπαν ΝΑΙ. ΑΡΑ Η ΔΔΟ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ.
Αλλά έκτοτε, οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων, ήτοι του Δησακέλ (ΔΗΣΥ κ ΑΚΕΛ) …ξεγοφιάζονται να επιφέρουν ”λύση” ΔΔΟ με όσο το δυνατόν περισσότερες παραχωρήσεις στην Τουρκία για να …”κλείσει” επιτέλους το κλεισμένον το Κυπριακό και να πνιγεί η Κύπρος στην ημισέληνο και το τάληρο! Η προσάρτηση της Αμμοχώστου αναπτέρωσε ”ηθικά” / ανήθικα τους κολαούζους των δύο κομμάτων που κατατρώγονται ποιος θα ”χαλαρώσει” περισσότερο (ο Δήσυ)) και θα ”συγκλίνει” εγγύτερο (το Ακέλ) προς τις απαιτήσεις της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην Κύπρο. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ είναι ότι μόνο με την υπογραφή: ΜΑΣ των Ελλήνων της Κύπρου, διαλύεται η Κυπριακή Δημοκρατία. Μόνο αν οικειοθελώς διαλύσουμε την Δημοκρατία της Κύπρου, θα αναγνωριστεί το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην κατεχόμενη Κύπρο. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΝΟΜΙΜΑ. ΑΡΑ ΠΟΤΕ. Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε μιαν ανοχύρωτη μικρή χώρα που θέλει να είναι λεύτερη.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΜΑΖΟΡΕΤΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΝΚ

https://www.facebook.com/niki.katsaouni/posts/2100753256722776?notif_id=1606035486714821¬if_t=close_friend_activity&ref=notif

Posted in By Cyclamen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *