Menu Close

Αναρτήσεις

Αυτή είναι η αδελφή σου;

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ, 05/07/2021

Αδελφή χώρα Τουρκία λέτε. Όχι! Το απορρίπτω. Μπορεί να είναι δική σας αδελφή. Όμως, δεν μπορεί να είναι δική μου. Όμως, δέχεστε και εσείς ότι δεν έχετε μάνα. Τότε, πώς είστε αδέλφια;

Παρά να έχω μια τέτοια αδελφή, καλύτερα να μην έχω καθόλου. Η αδελφή σας έχει ξεφύγει προ πολλού. Έχει εκτραπεί σε κακούς δρόμους. Έκανε πολύ μεγάλα κακά. Η αδελφή σας είναι ρατσίστρια. Η αδελφή σας είναι μισαλλόδοξη φανατική. Κατέχω καταστάσεις που η αδελφή σας έχει μετατραπεί σε τέρας. Υπάρχουν έγγραφα γι’ αυτό. Δεν έμεινε μειονότητα την οποία δεν έσφαξε. Ούτε Αρμένιους άφησε, ούτε Κούρδους, ούτε Έλληνες, ούτε Αλεβίτες. Μήπως γίνεται να υπάρχει τέτοια αδελφή; Πατέρας μου να ήταν και όχι αδελφή μου, θα αρνιόμουν ακόμα και την πατρότητά του.

Έχετε μιαν πολύ κακιά αδελφή, πάρα πολύ κακιά. Μιαν αδελφή που σκοτώνει τους καλούς και προσφέρει δώρα στους κακούς. Κοιτάξτε τι έκανε μόλις πριν μερικές μέρες. Μείωσε την ποινή σε άνδρα που σκότωσε τη γυναίκα του. Γιατί; Διότι δεν το απολάμβανε όταν τη σκότωνε, λέει. Δηλαδή δεν τη σκότωσε απολαμβάνοντάς το. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αδελφή σας έκανε μιαν νέα εφεύρεση στον κόσμο. Μετρά με ένα όργανο το κατά πόσον κάποιος το απολαμβάνει όταν δολοφονεί κάποιον άλλο. Και αποφασίζει αναλόγως. Αν δεν το απόλαυσε, ελαφρύνει την ποινή! Εσείς τη λέτε αδελφή; Εγώ δεν τη λέω. Αν ήταν πράγματι αδελφή μου, θα απέρριπτα την αδελφοσύνη της ακόμα και αν είχε κάνει μόνο αυτό.

Όμως, αυτό είναι ίσως το πιο ελαφρύ έγκλημα ανάμεσα στα κακά που έκανε. Δεν φεύγει καθόλου μπροστά από τα μάτια μου αυτό που έκανε στους Αρμένιους απλώς επειδή ήταν Αρμένιοι. Αυτό που έκανε στους Έλληνες απλώς επειδή ήταν Έλληνες. Αυτό που έκανε στους Κούρδους απλώς επειδή ήταν Κούρδοι. Δεν φεύγει καθόλου μπροστά από τα μάτια μου. Μόνο ντροπή θα ένιωθα αν είχα μιαν τέτοια αδελφή. Εσείς νιώθετε περηφάνια; Εκπλήττομαι για την περηφάνια που νιώθετε για την αδελφή σας, η οποία απολαμβάνει να χύνει αίμα.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά η αδελφή σας. Έκανε τόσο πολύ κακό που δεν μπορώ να το απαριθμήσω. Ανάγκασε να σαπίσουν στη φυλακή όλους τους συγγραφείς που αγαπώ. Απαγόρευσε όλα τα βιβλία που διαβάζω. Λογόκρινε όλες τις ταινίες που μου αρέσουν. Απαγχόνισε τους πιο πατριώτες, τους πιο ανδρείους, τους πιο γενναίους επαναστάτες. Μαύρισε η ψυχή μου, ψυχράθηκα με τον κόσμο όταν είδα πώς σφάγιασε ανθρώπους στο Καχραμάνμαρας, πώς γέμισε τρύπες την κοιλιά εγκύων γυναικών, πώς μαχαίρωσε ακόμα και μικρά μωρά. Ύστερα, σε αυτό προστέθηκε και η φωτιά του Σίβας. Οι διανοούμενοι τους οποίους έκαψε ζωντανούς. Είναι βάρβαρη η αδελφή σου. Η βασίλισσα των βαρβάρων! Εκπλήττομαι πώς ζω ακόμα με όσα άκουσα, διάβασα, είδα και ήμουν μάρτυρας.

Η αδελφή σου είναι γνωστή για το ότι ταΐζει ανθρώπινα περιττώματα σε αθώους τους οποίους συνέλαβε ως ένοχους. Είναι γνωστή για το ότι σε εκείνη την κόλαση της φυλακής βίασε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άντρα της τον οποίο συνέλαβε. Είναι γνωστή για το ότι σκοτώνει με φάλαγγα, με βγάλσιμο των νυχιών, μπήγοντας κλομπ στον πισινό και δέρνοντας. Είναι γνωστή για το ότι σέρνει στις πλατείες χωριών ολόγυμνες τις γυναίκες που σκότωσε. Είναι γνωστή για τους μισαλλόδοξους φανατικούς που προσευχόμενοι στα τζαμιά στον Αλλάχ, πετιούνται έξω με πάλες και μπαλτάδες και τρέχουν να κόψουν κεφάλια. Δεν ήταν αρκετά όσα έκανε στη δική της χώρα η αδελφή σου. Χώθηκε και στη δική μου χώρα. Σκότωσε, έσπασε, κατέστρεψε. Δολοφόνησε. Πήρε με τη βία την περιουσία των ανθρώπων της πατρίδας μου μέσα από τα χέρια τους. Διαμέλισε την πατρίδα μου. Έσκισε τον χάρτη μου. Διέπραξε πολλά εγκλήματα και εδώ. Και επειδή τα έγραψα όλα αυτά στην εφημερίδα, ήρθε να σκοτώσει και εμένα. Έβαλε βόμβα. Έριξε σφαίρες. Επιχείρησε να με λιντσάρει. Και θα την αποκαλέσω αδελφή;

Δεν ήταν αρκετά όμως, δεν ήταν αρκετά. Μετά από τη δική μου χώρα, πήγε να σκοτώσει και σε άλλες χώρες. Οι πιο στενοί φίλοι της αδελφής σου είναι οι αιμοβόροι τζιχαντιστές. Που κόβουν κεφάλια. Που κάνουν σκλάβες τις γυναίκες και τις πουλούν. Έχυσε πολύ αίμα και στα μέρη που πήγε. Ανάρτησε τη σημαία της σε όλα τα μέρη στα οποία έχυσε αίμα. Όχι, κύριέ μου, όχι. Μπορεί να είναι δική σου αδελφή, αλλά ουδέποτε μπορεί να είναι δική μου!

Sener Levent

Posted in Politics, Από Πολίτη, Κοινωνικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *