Menu Close

Αναρτήσεις

Ασπιρίνη, μπίρα και κοινές γυναίκες

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ, 22/04/2021

Η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται να είναι ανοικτού τέλους. Σάμπως και δεν θα τελειώσει ποτέ αυτός ο εφιάλτης. Σάμπως και δεν θα έρθει ποτέ το τέλος της. Επιπλέον, ακόμα δεν κατέστη δυνατό να γίνει αντιληπτή πλήρως στον κόσμο. Τι είναι αυτός ο ιός; Ή τι δεν είναι. Υπάρχει μια σύγχυση τόσο στα τεστ όσο και στα εμβόλια. Ακόμα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτή η πανδημία είναι μια τρομερή δολοπλοκία κατά της ανθρωπότητας. Αν κοιτάξει κανείς ότι διπλασιάστηκαν οι περιουσίες μερικών μεγάλων λεφτάδων κατά την περίοδο της πανδημίας, μπορεί να λεχθεί ότι έχει μερικώς δίκιο αυτή θεωρία της συνωμοσίας. Έτσι είναι, την ώρα που πάρα πολλοί χρεωκοπούν, εκείνοι πώς διπλασίασαν την περιουσία τους ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων; Σίγουρα δεν χρειάζεται να λεχθεί ότι αυτοί οι λεφτάδες κατευθύνουν τον κόσμο. Και τους πολέμους εκείνοι τους προκαλούν. Και τα πραξικοπήματα εκείνοι τα κάνουν. Αν είναι προς το συμφέρον τους, εκείνοι εξαπλώνουν και αυτό τον ιό στον κόσμο. Εκείνοι διακηρύττουν ότι αυτή είναι μια πανδημία.

Έχουμε μια είδηση στα χέρια μας. Μια είδηση του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας. Κοιτάξτε τι έκαναν Ρώσοι επιστήμονες και τι αποκάλυψαν. Διενήργησαν αυτοψία στη σορό ενός ασθενούς που πέθανε από Covid-19, λέει. Οι γιατροί άνοιξαν τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματός του και τα μελέτησαν πολύ σχολαστικά. Τι είδαν εκεί; Ότι διευρύνθηκαν οι φλέβες του. Ότι είχαν γεμίσει με θρόμβους αίματος οι φλέβες. Και αυτό συνήθως εμποδίζει τη ροή αίματος και μειώνει την κυκλοφορία οξυγόνου στο σώμα. Προκαλεί τον θάνατο του ασθενούς. Μετά από αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας για την Covid-19 και έδωσε ασπιρίνη σε όσους ήταν θετικοί στην ασθένεια. Στο τέλος οι ασθενείς άρχισαν να γίνονται καλά. Το υπουργείο έδωσε εξιτήριο και έστειλε στα σπίτια τους πέραν των 14 χιλιάδων ασθενών μέσα σε μία μέρα. Καλά, τι είναι ο ιός που ονομάζεται Covid-19; Οι Ρώσοι γιατροί λένε τώρα ότι ουσιαστικά αυτός δεν υπάρχει ως ιός, ότι είναι ένα βακτήριο το οποίο υποβλήθηκε σε ακτινοβολία και προκαλεί τον θάνατο με θρόμβωση στο αίμα. Δεν ήταν εύκολο να κάνουν αυτοψία στη σορό με Covid-19. Διότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απαγορεύει τη διενέργεια αυτοψίας σε αυτές τις σορούς. Οι Ρώσοι διενήργησαν την αυτοψία παραβιάζοντας αυτό το πρωτόκολλο. Η εν λόγω ραδιενέργεια είναι μια ακτινοβολία 5G, λέει. Το βακτήριο είναι ένα βακτήριο που υποβλήθηκε σε αυτή την ακτινοβολία, λέει. Δεν μπορώ να ξέρω ποια επίδραση ασκούν οι λεφτάδες πάνω στα άτομα που βρίσκονται στη διοίκηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όμως αυτή η διοίκηση συνήθως απορρίπτει τα ευρήματα που δεν είναι δικά της. Τι λένε άραγε για την έρευνα των Ρώσων γιατρών;

Αφού άνοιξε η συζήτηση για τους λεφτάδες, κοιτάξτε τι λέει στον αμερικανικό λαό ο Αμερικανός αναλυτής αγοράς Μαρκ Φάμπερ: «Αγαπητοί Αμερικανοί συμπολίτες μου, η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να χορηγήσει χίλια δολάρια σε κάθε Αμερικανό πολίτη για να αναζωογονήσει την οικονομία, η οποία είναι άνω κάτω. Αν ξοδέψουμε αυτά τα χρήματα στο Wal-Mart, θα πάνε στην Κίνα. Αν αγοράσουμε βενζίνη, θα πάνε στους Άραβες τα χρήματα. Αν αγοράσουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα πάνε στην Ινδία τα χρήματα. Αν αγοράσουμε λαχανικά και φρούτα, θα πάνε στο Μεξικό. Αν αγοράσουμε αυτοκίνητα, θα πάνε στη Γερμανία. Και δεν θα εξασφαλίσουν όφελος στην αμερικανική οικονομία. Ο μόνος τρόπος να κρατηθούν εντός της αμερικανικής οικονομίας αυτά τα χίλια δολάρια είναι να ξοδευτούν τα χρήματα σε μπίρες και κοινές γυναίκες. Μόνο σε αυτούς τους δύο τομείς μπορούμε να παράγουμε. Εγώ για μένα σε αυτό τον δρόμο δραστηριοποιούμαι».

Ένας Ιταλός οικονομολόγος απάντησε ως εξής σε αυτές τις αναφορές:

«Αγαπητέ Μαρκ, με λύπη βλέπω ότι μια βραζιλιάνικη εταιρεία αγόρασε και το εργοστάσιο της μπίρας Budweiser. Έτσι, μόνο οι πόρνες σάς έχουν μείνει. Αν αυτές οι πόρνες στέλνουν στα παιδιά τους τα χρήματα που κερδίζουν. Τα χρήματα αυτά έρχονται απευθείας στην Ιταλική Βουλή στη Ρώμη. Διότι αυτό είναι το μέρος στο οποίο υπάρχουν τα περισσότερα παιδιά πουτάνων».

Αυτό θεωρεί για τη Βουλή στην Ιταλία ένας Ιταλός οικονομολόγος. Εκεί, λέει, είναι το μέρος στο οποίο υπάρχουν τα περισσότερα παιδιά πουτάνων. Η δική μας κατάσταση ποια είναι; Τι να αγοράσουμε ώστε τα χρήματα να μην πάνε σε άλλους και να μείνουν στην Κύπρο; Άραγε να ρωτήσουμε γι’ αυτό έναν Κύπριο οικονομολόγο;

Şener Levent

Posted in Politics, Από Πολίτη, Κοινωνικά

2 Comments

  1. Φοίβος Γ. Σπάρος

    Μετάφρση του τί γράφει η κίτρινη φανέλα και του σχολίου κάτω από την φωτογραφία:

    Οι πουτάνες επιμένουμε πως οι πολιτικοί δέν είναι δικοί μας γιοί.

    Μερικές φορές κρίνουμε κάποιους ανθρώπους
    Βλάπτοντας κάποιους που δεν φταίνε.

  2. Φοίβος Γ. Σπάρος

    Δέν θα είναι έκπληξη για μένα άν αποδειχτεί ότι ο ισχυρισμός πως οι εκπομπές των 5G ευθύνονται για την δημιουργία του κορωνοϊού δέν είναι παρά προπαγάνδα/λάσπη για να πλήξει μή Ρωσσικά συμφέροντα που είναι πιό προχωρημένα στην τεχνολογία αυτή. Εκ πρώτης όψεως, το πιό μικρό μήκος κύματος των εκπομπών 5G είναι 1mm, το οποίο είναι περίπου 10.000 φορές μεγαλύτερο από τον κορονοϊό και 1.000 φορές μεγαλύτερο από τα βακτήρια. Γενικά μιλώντας, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αλληλεπιδρούν με αντικείμενα μεγαλύτερα ή τουλάχιστον περίπου ιδίου μεγέθους με το μήκος κύματός τους.
    Τρείς σημειώσεις:
    1) Δέν ισχυρίζομαι ότι αποκλείεται, απλά ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται δύσκολοπίστευτο. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.
    2) Με αυτό δέν εννοώ ότι τα 5G είναι παντελώς αβλαβή. Απεναντίας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για αρνητικό επηρεασμό του ανθρώπινου και άλλων οργανισμών που χρήζουν εξιχνίασης πρίν την υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας γενικά.
    3) Εάν η διαπίστωση δημιουργίας θρομβώσεων αληθεύει, εξ όσων θυμάμαι, η χορήγηση ασπιρίνης συστήνεται …κι ας είναι πρϊόν της BAYER που – ως IG Farben-Bayer – παρήγαγε και διέθετε το Zyklon Β.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *